PAKKETSERVICE

In de lobby van Bay House komt een ultramodern systeem dat alle pakket- en postbezorgingsdiensten faciliteert. Via de bijbehorende app kunt u een pakket in de Bayhouse laten bezorgen of laten verzenden.

(VALET) PARKING

Bay House bewoners kunnen een (of meerdere) eigen, vaste parkeerplaats(en) te kopen in de aparte, voor de bewoners en het hotel toegankelijke verdieping op -2 van de Q-Parkgarage onder het gebouw. Valet-parking is voorhanden.

CONCIERGE RESIDENTIAL LIVING

Bay House biedt de comfortabele service van een conciërge die zorgdraagt voor het algemeen beheer en de veiligheid. Hij ontvangt uw gasten en staat klaar voor vragen. Hij signaleert storingen en gebreken en coördineert de oplossing.

DE LOBBY

Thuiskomen doet u in een van de twee smaakvolle, door Robert Kolenik ontworpen lobby’s. U wordt u door de conciërge verwelkomd en, indien nodig, geassisteerd. In het loungedeel kunt u gasten ontvangen of socializen met medebewoners.

DUURZAAM

De combinatie van WKO (warmte­ koudeopslag) en stadsverwarming leidt tot een duurzame klimaatvoorziening voor de appartementen in Bay House. De appartementen zijn dan ook gecertificeerd met energielabel A.

FITNESS & WELLNESS

Bay House wil een omgeving bieden die zo veel mogelijk dienstbaar is aan uw wensen. Om die reden wordt in het gebouw een commerciële, luxueuze fitnessruimte ingericht, die ook door bewoners te gebruiken is.