PAKKETSERVICE

Thuisblijven vanwege een verwachte pakketbezorging behoort dankzij een speciale pakketbox tot het verleden. In de lobby van Bay House komt een ultramodern systeem dat alle pakket- en postbezorgingsdiensten faciliteert.

PARKING

Onder het Bay House complex bevindt zich een Q-Park parkeergarage. Bay House bewoners hebben de mogelijkheid om een (of meerdere) vaste parkeerplaats(en) te kopen in de aparte, voor de bewoners en het hotel toegankelijke verdieping.

CONCIERGE RESIDENTIAL LIVING

Bay House biedt de comfortabele service van een conciërge die zorgdraagt voor het algemeen beheer en de veiligheid. Hij ontvangt uw gasten en staat klaar voor vragen. Hij signaleert storingen en gebreken aan het gemeenschappelijk eigendom.

DE LOBBY

Dit is nog eens thuiskomen! In een van de twee smaakvolle, door Robert Kolenik ontworpen, lobby’s, het voorportaal van uw privédomein. Hier wordt u door de conciërge verwelkomd en, indien nodig, geassisteerd. In het loungedeel kunt u gasten ontvangen.

DUURZAAM

De combinatie van WKO (warmte koudeopslag) leidt tot een duurzame klimaatvoorziening voor de appartementen in Bay House. De appartementen zijn dan ook gecertificeerd met energielabel A.