RIANT WONEN
IN SUPERLUXE
OMGEVING

ROTTERDAM RIJNHAVEN DISTRICT

PENTHOUSES 3 - N1 Livingroom
PENTHOUSES 3 - N1 Livingroom
previous arrow
next arrow

NIEUW HOOFDSTUK VAN DE STAD AAN HET WATER

Geen wijk in Rotterdam is zo veranderlijk als Katendrecht. Waar het ooit een rosse buurt was, is het vandaag de dag een populaire bestemming onder stadsbewoners en bezoekers. Culinair genieten, een kunst- of theatervoorstelling aanschouwen, of simpelweg een goed kopje koffie drinken; op Katendrecht kan het allemaal, maar het beste moet nog komen. Wie op zoek is naar meer luxe, kan in de toekomst terecht in het Rijnhaven District.

In, op en langs de Rijnhaven met zijn historische kades, industriële monumenten en fraaie vergezichten, komt een nieuw stuk stadscentrum. Door hoogbouw met 2.000 tot 2.500 woningen te bouwen, biedt de Rijnhaven straks mogelijkheden voor sociale huurwoningen, middeldure woningen en koopwoningen. Tevens wordt een hoogwaardig horeca aanbod gecreëerd met diverse terrassen, groen en afwisselende bestrating. En om het gevoel van de metropool compleet te maken, wordt er naast Bay House een luxueus MGallery by Sofitel hotel gevestigd. (Bron: www.rotterdam.nl/wonen-leven/rijnhaven/)

ROTTERDAM RIJNHAVEN DISTRICT

Er wordt hier wordt een aantrekkelijke, creatieve wijk met een winkelgebied dat volledig is toegespitst op internationale fashion, design, kunst en architectuur. De bestaande Jumbo supermarkt wordt vervangen door een vergroot en compleet vernieuwd Jumbo filiaal van circa 3000 m².

SHOPPING
SHOPPING

Diverse lokale speciaal-winkels maken een langdurig bezoek aan het Rijnhaven District absoluut de moeite waard. Rondom de winkels en horeca wordt een royale wandelruimte gecreëerd, die waarschijnlijk deels wordt overdekt.

ART
ART

In het Rijnhaven District zal kunst een belangrijke positie innemen. De unieke mix van cultuur, design en creativiteit zal worden versterkt door kunstgalerijen en musea. Daarnaast wordt de openbare ruimte verrijkt met kunstobjecten.

CREATION
CREATION

Het Rijnhaven District wordt de plek waar creatieve ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en hun krachten kunnen bundelen door het delen van uiteenlopende soorten lounges en werkplekken zoals studio’s, expositieruimtes etc.

EVENTS
EVENTS

Rotterdam is de stad van de evenementen. Ook op en rond Katendrecht worden momenteel al regelmatig populaire festivals georganiseerd zoals de Nacht van de Kaap, het Kid Dynamite Jazz Festival en de Wereldhavendagen.

HOSPITALITY
HOSPITALITY

Een luxe hotel strijkt neer in het gebouw naast Bay House. Het beschikt over circa 200 hotelkamers, een restaurant, (rooftop)bar, terras, event-ruimte en een wellness. In een later stadium wordt er in de buurt nog een luxehotel gevestigd.

LIVING
LIVING

Hier wordt wonen naar een hoger niveau getild. De combinatie van het nieuwe stadscentrum en de oase van rust in een luxueus appartement van topkwaliteit: Bay House. En: een adembenemend uitzicht. Dit is thuiskomen als nooit tevoren.

bayhouse-by-night

BELANGSTELLING VOOR BAY HOUSE?

Bay House is een ontwikkeling van The View of Rotterdam. Heeft u vragen over Bay House en/of het Rijnhaven District? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Via onderstaand formulier kunt u uw interesse in Bay House aangeven voor zowel fase 2 als voor het toekomstige aanbod. Via nieuwsbrieven houden we u op de hoogte. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Salesteam Bay House – T +31 (0)85 – 201 28 15 – M salesteam@bayhouse.nl – W www.theviewofrotterdam.nl
of zoek contact met: Hulstkamp Makelaars, Kralingse Plaslaan 98, 3061 DG Rotterdam, 010-22 508 22info@hulstkampgroep.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

Copyright The View of Rotterdam 2021

Disclaimer/Privacybeleid
Projectcommunicatie Leitmotiv