Our renowned partners

U heeft de optionele mogelijkheid – afhankelijk van het stadium waarin de bouw zich bevindt – om uw keuken, sanitair, binnenkozijnen, deuren en/of domoticasysteem door onze ‘preferred suppliers’ te laten verzorgen. Deze kosten zijn niet bij de Rough (casco) prijs inbegrepen.

KEUKEN

De keuken als hart van het appartement, waar u kookt, woont en socializet. Laat u inspireren voor het realiseren van uw ideale keuken. Onze partner Tweede Kamer Interiors biedt topmerken als Miele, Bora, Siemens en vele andere waarmee u uw keuken kunt voorzien van alle gewenste functionaliteiten, in elke gewenste kleur of uitstraling.

SANITAIR

De badkamer als ultieme verwenplek. Een luxueuze oase waar u kunt ontspannen en volledig tot rust kunt komen. Onze partner Tweede Kamer Interiors beseft dat als geen ander en trekt alle registers voor u open. Waardoor er eigenlijk niets overblijft dat niet tot de mogelijkheden zou behoren.

BINNENKOZIJNEN EN -DEUREN

Mooie binnendeuren maken het verschil in een interieur. U kunt kiezen voor de uitzonderlijke Bod'or Cube deuren met een kozijn dat vlak met de wand wordt uitgevoerd. Een fraaie, strakke oplossing. De afwerking en kleur kiest u zelf. Ook de keuze van maatvoering (bijv. extra hoge deuren) is een optie net als de mogelijkheid van design glasdeuren. De installatie van de deuren vindt plaats na de bouwkundige oplevering. Zo wordt de meest strakke aansluiting met de vloer gewaarborgd.

DOMOTICA

Uw appartement kan worden voorzien van een naar uw wens uit te breiden domoticasysteem van Crestron. De zeer uitgebreide basisinstallatie beschikt over twee bedieningspanelen, waarmee u eenvoudig onder andere de verlichting, verwarming en deurcommunicatie kan bedienen. Door deze domoticaoplossing heeft u nog meer comfort, gemak, sfeer, energiebesparing en veiligheid in huis.