Koopt u het laatste Royal Penthouse in Bay House?

17/06/2020

Laatste Royal Penthouse beschikbaar

Elk appartement in Bay House is natuurlijk prachtig, maar de vier Royal Penthouses zijn toch wel 'top of the bill'. De Royal Penthouses bevinden zich op de hoogste verdieping en bieden naast een overdaad aan ruimte een imponerend uitzicht op de skyline van Rotterdam.

Op dit moment is er nog één Royal Penthouse (bouwnummer 83) beschikbaar in Bay House. Dit penthouse heeft een gebruiksoppervlakte van 344 m² en een buitenruimte van maar liefst 58 m². Om u een impressie te geven van de manier waarop dit penthouse eruit zou kunnen zien, vroegen wij interior designer Robert Kolenik om een ontwerp voor dit specifieke penthouse te maken. En zoals we van Kolenik gewend zijn, met een oogverblindend resultaat tot gevolg.

Ziet u zichzelf de sterren van de hemel koken aan dit goudkleurige kookeiland in 2022? Bezoek dan eerst even onze woningzoeker om de specificaties van dit Royal Penthouse te bekijken.

Koopt u het laatste Royal Penthouse in Bay House? Koopt u het laatste Royal Penthouse in Bay House? Koopt u het laatste Royal Penthouse in Bay House? Koopt u het laatste Royal Penthouse in Bay House?