SHOPPING

Diverse lokale speciaal-winkels maken een langdurig bezoek aan het Rijnhaven District absoluut de moeite waard. Rondom de winkels en horeca wordt een royale wandelruimte gecreëerd, die waarschijnlijk deels wordt overdekt.

HOSPITALITY

Een luxe hotel strijkt neer in het gebouw naast Bay House. Het beschikt over circa 200 hotelkamers, een restaurant, (rooftop)bar, terras, event-ruimte en een wellness. In een later stadium wordt er in de buurt nog een luxehotel gevestigd.

LIVING

Hier wordt wonen naar een hoger niveau getild. De combinatie van het nieuwe stadscentrum en de oase van rust in een luxueus appartement van topkwaliteit: Bay House. En: een adembenemend uitzicht. Dit is thuiskomen als nooit tevoren.

ART

In het Rijnhaven District zal kunst een belangrijke positie innemen. De unieke mix van cultuur, design en creativiteit zal worden versterkt door kunstgalerijen en musea. Daarnaast wordt de openbare ruimte verrijkt met kunstobjecten.

CREATION

Het Rijnhaven District wordt de plek waar creatieve ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en hun krachten kunnen bundelen door het delen van uiteenlopende soorten lounges en werkplekken zoals studio’s, expositieruimtes etc.

EVENTS

Rotterdam is de stad van de evenementen. Ook op en rond Katendrecht worden momenteel al regelmatig populaire festivals georganiseerd zoals de Nacht van de Kaap, het Kid Dynamite Jazz Festival en de Wereldhavendagen.