Warm en eclectisch, ‘eco chic’ of ‘camouflaged glamour’?
Laat u vrijblijvend inspireren door onze interieur designers.

Robert Kolenik

Zonder enige ontwerpervaring sleepte Robert Kolenik voor zijn tweede ontwerp al een indrukwekkende nominatie in de wacht; die van mooiste cocktailbar van Nederland. Het betekende de glansrijke start van zijn eigen designstudio Kolenik Eco Chic Design (2008), waarmee hij ondertussen al vele (inter)nationale projecten op zijn naam heeft staan. Robert staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen, gecombineerd met een luxe moderne stijl.

Mariska Jagt

In 2010 gooide Mariska Jagt het roer om en ging haar droom achterna: ze richtte Studio Mariska Jagt op. Haar studio is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met acht medewerkers en een aanzienlijke staat van dienst. Twee zaken die haar stijl beschrijven zijn ‘quiet luxury’ en ‘camouflaged glamour’. Deze uiten zich in bijzondere oplossingen en luxe materialen in een interieur dat een eenheid is en een groot gevoel van klasse uitstraalt.

Madelon Overeijnder

Na jarenlange werkervaring in de branche startte Madelon Overeijnder in 2012 met Design Unlimited. De veelzijdige ontwerpen van Madelon kenmerken zich veelal door het gebruik van warme kleuren, kunst of objecten en details in de stoffering. Eclectisch interieurdesign dat tijdloos, zeer persoonlijk en ongevoelig is voor trends. ‘Thuiskomen in een woning die aanvoelt als een warme jas, dat is het eindresultaat waar ik naar streef.’