Disclaimer

De website van Bay House (bayhouse.nl) is met zorg samengesteld en geeft een indruk van het Rijnhaven District, de appartementen en een aantal van de mogelijke opties. De getoonde afbeeldingen zijn slechts impressies en zijn bedoeld om een zo goed mogelijke indruk te geven van het gebouw en de appartementen. De plattegronden van de appartementen dienen niet als officiële verkoopdocumentatie te worden beschouwd en kunnen afwijken van de definitieve verkoopstukken. De Artist Impressies op de website geven een suggestie voor het meubilair, inbouwkasten en het indelingsontwerp, deze worden niet zonder meer geleverd. Aan de website en (digitale) brochure kunnen geen rechten worden ontleend. De website en (digitale) brochure zijn nadrukkelijk geen contractstukken en/of bevatten geen daarmee gelijk te stellen informatie.

De tekeningen op de website/in de brochure zijn enkel bedoeld om een algemene indruk te geven van de op dit moment beoogde ligging en situatie van het bouwplan. Aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. U dient er rekening mee te houden dat de inrichting van de (openbare) ruimte kan wijzigen en dat dit gevolgen kan hebben voor het bouwplan. Voor informatie over bestaande en toekomstige plannen voor dit gebied, adviseren wij u bij de Gemeente te informeren. Tevens raden wij u aan de berichtgeving in de media te volgen.

Op de website van Bay House (bayhouse.nl) is tevens de disclaimer van Frame Vastgoed van toepassing.

Privacybeleid Frame Vastgoed

Deze website wordt beheerd door Frame Vastgoed

Wanneer u deze website bezoekt kan Frame, zowel direct (via een verzoek om gegevens aan u) als indirect, persoonsgegevens over u verzamelen. Frame zal deze persoonsgegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de in dit Privacy Statement omschreven doeleinden en alles in het werk stellen om de verzamelde persoonsgegevens te beschermen. Dit Privacy Statement beschrijft de doeleinden van de gegevensverwerking door Frame met betrekking tot deze website, over het gebruik van cookies en over de wijze waarop u uw rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens kunt uitoefenen.

Doeleinden van gegevensverwerking

Frame verzamelt en verwerkt gegevens over klanten en bezoekers van deze website ten behoeve van haar bedrijfsvoering, om producten en diensten onder de aandacht te brengen en beschikbaar te stellen die voor u interessant kunnen zijn en om webstatistieken te ontwikkelen. De door u verstrekte informatie zal worden gebruikt om waar nodig contact met u op te nemen, bijvoorbeeld om u te informeren over wijzigingen in de functionaliteit van de internetsite of om u diensten aan te bieden waarop u prijs zou kunnen stellen (tenzij u hebt aangegeven geen aanbiedingen van diensten te willen ontvangen).