Bay House, designed to make
everyday life noticeably easier.

CONCIERGE RESIDENTIAL LIVING

Bay House biedt de comfortabele service van een conciërge die zorgdraagt voor het algemeen beheer en de veiligheid. Hij ontvangt uw gasten en staat klaar voor vragen. Storingen en gebreken aan het gemeenschappelijk eigendom signaleert hij en hij coördineert de oplossing, nog voordat u er last van zou kunnen hebben. Verder begeleidt hij leveranciers zoals de schoonmakers en de hovenier. Een jaar na sleuteloverdracht kan de VvE taken en uren van de conciërge naar wens aanpassen. Naast de bovengenoemde standaard­ services kunt u optioneel gebruikmaken van extra persoonlijke service, zoals kleding­ en stomerijservice, klusjes, valet parking, het reserveren van een parkeerplaats voor bezoek, taxi­ of chauffeursservice, wasservice voor voertuigen en meer.

THE LOBBY

Dit is nog eens thuiskomen! In een van de twee smaakvolle, door Robert Kolenik ontworpen, lobby’s, het voorportaal van uw privédomein. Hier wordt u door de conciërge verwelkomd en, indien nodig, geassisteerd. In het loungedeel kunt u gasten ontvangen of ontspannen socializen met uw medebewoners.

(VALET) PARKING

Onder het Bay House complex bevindt zich op -1 een Q-Park parkeergarage voor bezoekers van het Rijnhaven District. Bay House bewoners hebben de mogelijkheid om een (of meerdere) eigen, vaste parkeerplaats(en) te kopen in de aparte, voor de bewoners en het hotel toegankelijke verdieping op -2. Tot de mogelijkheden van de Concierge Residential Living service van Bay House behoort valet parking service: u kunt uw auto bij de uitgang van de parkeergarage laten voorrijden.

FITNESS & WELLNESS

Bay House wil een omgeving bieden die zo veel mogelijk dienstbaar is aan uw wensen. Om die reden wordt in het gebouw een commerciële, luxueuze fitnessruimte ingericht, die ook door bewoners te gebruiken is. Hier kunt u zelfstandig trainen of onder begeleiding van een personal trainer.

DUURZAAM

De combinatie van WKO (warmte­ koudeopslag) en stadsverwarming leidt tot een duurzame klimaatvoorziening voor de appartementen in Bay House. Zo wordt uw appartement verwarmd met de warmte die vrijkomt bij de verbranding van afval en gekoeld vanuit ondergrondse koudeopslag. De appartementen zijn dan ook gecertificeerd met energielabel A.

PAKKETSERVICE

Thuisblijven vanwege een verwachte pakketbezorging behoort dankzij een speciale pakketbox tot het verleden. In de lobby van Bay House komt een ultramodern systeem dat alle pakket- en postbezorgingsdiensten faciliteert. Via de bijbehorende app kunt u automatisch bericht ontvangen als er een pakket voor u is bezorgd. Daarnaast kunt u ook zelf pakketten laten ophalen via dit sublieme en esthetisch vormgegeven systeem.