Bay House, designed to make
everyday life noticeably easier.

CONCIERGE RESIDENTIAL LIVING

Bay House is meer dan alleen luxe – en ruim – wonen onder het genot van een adembenemend uitzicht. Bay House Concierge Residential Living is een unieke woonbeleving zoals die nog nergens in Nederland te vinden is. Hier woont u midden in de stad op een geweldige waterfrontlocatie in een penthouse of appartement van topkwaliteit, voorzien van een internationaal hoog serviceniveau. Alle woningen staan op eigen grond en beschikken over een eigen buitenruimte. Natuurlijk zijn ook alle denkbare faciliteiten binnen handbereik. Als Bay House bewoner waant u zich te gast in een luxe hotel.

THE LOBBY

Het ongekend hoge serviceniveau is wat Bay House zo uniek maakt. Al bij de eerste stap die u in het appartementencomplex zet, zult u dat merken. In de lobby wordt u met een glimlach ontvangen door de conciërge die 24 uur per dag aanwezig is. Ook uw gasten kunnen op een hartelijke ontvangst rekenen; het uitnodigende interieurontwerp van designer Robert Kolenik zorgt ervoor dat zij gezellig even kunnen plaatsnemen op de sofa bij de open haard.

(VALET) PARKING

Onder het Bay House complex bevindt zich een door Q-Park beheerde parkeergarage. Deze beschikt in de eerste fase over zo’n 500 parkeerplaatsen die bestemd zijn voor bezoekers en bewoners van het Rijnhaven District. Voor Bay House bewoners is een apart parkeergedeelte ingericht, dat exclusief voor hen toegankelijk is. Zij krijgen de mogelijkheid om een eigen vaste parkeerplaats in deze parkeergarage te kopen. U prefereert het laten voorrijden van uw auto? De Bay House valet parking service maakt het mogelijk.

FITNESS & WELLNESS

Als Bay House bewoner kunt u gebruikmaken van een gemeenschappelijke luxe fitnessruimte met moderne apparatuur. Na uw work-out kunt u tot rust komen in de bijbehorende sauna die tevens tot uw beschikking staat.

24/7 CONCIERGE SERVICE

Voor de luxe hotel beleving is in Bay House dag en nacht een conciërge aanwezig die u en uw gasten hartelijk en professioneel ontvangt. Daarnaast is hij er uiteraard voor uw veiligheid en comfort. Van wake-up calls tot allerhande reserveringen: de conciërge regelt het voor u. Bovendien is er een speciaal voor Bay House ontworpen personal assistance app waarmee u alles kunt regelen vanuit de palm van uw hand; de mogelijkheden zijn eindeloos.

PAKKETSERVICE

Thuisblijven vanwege een verwachte pakketbezorging behoort dankzij een speciale pakketbox tot het verleden. In de lobby van Bay House komt een ultramodern systeem dat alle pakket- en postbezorgingsdiensten faciliteert. Via de bijbehorende app kunt u automatisch bericht ontvangen als er een pakket voor u is bezorgd. Daarnaast kunt u ook zelf pakketten laten ophalen via dit sublieme en esthetisch vormgegeven systeem.