Bay House bouwnieuws

2 september 2020

UPDATE VANAF DE BOUWPLAATS

Zo’n twee maanden geleden vertelde Frans Lap, hoofduitvoerder bij Van Omme & De Groot op de bouwplaats van Bay House en het MGallery hotel, het al: er wordt hard doorgewerkt aan de realisatie van dit luxe appartementencomplex en vijfsterrenhotel in het Rotterdam Rijnhaven District.

In tegenstelling tot twee maanden geleden zijn de bouwactiviteiten nu ook zichtbaar voor omwonenden en voorbijgangers. Frans praat ons graag even bij over wat er nu precies allemaal gebeurt op de bouwplaats met het mooiste uitzicht van de stad: ‘Vorige week zijn we begonnen met deze werkzaamheden, waarbij afgelopen vrijdag de eerste wand is gestort. Het storten van de wanden van de begane grond zal naar alle waarschijnlijkheid duren tot eind oktober. Volgende week zal de tijdelijke constructieve ondersteuning tussen de wanden aanvangen en vanaf 14 september starten we met het leggen van de breedplaatvloeren van de eerste verdieping.’

Frans zal ons tijdens het bouwproces regelmatig op de hoogte houden over de bouwactiviteiten. Ook duikt hij af en toe de bouwkraan in om foto’s op grote hoogte te schieten.

CONTACTFORMULIER/INSCHRIJVEN VOOR AANBOD FASE 2

CONTACTFORMULIER
INSCHRIJVEN VOOR AANBOD FASE 2

Bay House is een ontwikkeling van The View of Rotterdam. Heeft u vragen over Bay House en of/het Rijnhaven District? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Via onderstaand formulier kunt u een terugbelverzoek indienen bij het salesteam of aangeven dat u op de hoogte gehouden wilt worden van het toekomstig aanbod. Via nieuwsbrieven houden we u op de hoogte. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Infocentrum The Bayhouse – Veerlaan 20, Rotterdam – T +31 (0)85 – 201 28 15 – M salesteam@bayhouse.nl – W www.theviewofrotterdam.nl

Aanhef

Copyright The View of Rotterdam 2021

Disclaimer/Privacybeleid
Projectcommunicatie Leitmotiv