Bay House bouwnieuws

14 oktober 2020

UPDATE VANAF DE BOUWPLAATS

Aangescherpte coronamaatregelen of niet, op de bouwplaats van Bay House en het MGallery hotel wordt – uiteraard met inachtneming van alle veiligheidsregels – gestaag doorgewerkt. De laatste bouwupdate dateert alweer van begin september, dus het is de hoogste tijd om hoofduitvoerder Frans Lap van Van Omme & De Groot naar de huidige stand van zaken te vragen.

Vertel Frans, wat heeft zich in ruim een maand tijd precies afgespeeld op de bouwplaats? ‘De regenachtige weersomstandigheden hebben voor een lichte stagnatie gezorgd, maar desondanks is er een hoop werk verzet! Zo is nu ongeveer een derde deel van de wanden op de begane grond gestort, inclusief de verzwaarde balken boven de wanden. Ook is een gedeelte van de tijdelijke ondersteuning voor de eerste verdiepingsvloer geplaatst, waardoor er inmiddels gestart is met het monteren van de breedplaatvloeren.’
Frans zal ons tijdens het bouwproces regelmatig op de hoogte houden over de bouwactiviteiten. Ook duikt hij af en toe de bouwkraan in om foto’s op grote hoogte te schieten.

CONTACTFORMULIER/INSCHRIJVEN VOOR AANBOD FASE 2

CONTACTFORMULIER
INSCHRIJVEN VOOR AANBOD FASE 2

Bay House is een ontwikkeling van The View of Rotterdam. Heeft u vragen over Bay House en of/het Rijnhaven District? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Via onderstaand formulier kunt u een terugbelverzoek indienen bij het salesteam of aangeven dat u op de hoogte gehouden wilt worden van het toekomstig aanbod. Via nieuwsbrieven houden we u op de hoogte. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Infocentrum The Bayhouse – Veerlaan 20, Rotterdam – T +31 (0)85 – 201 28 15 – M salesteam@bayhouse.nl – W www.theviewofrotterdam.nl

Aanhef

Copyright The View of Rotterdam 2021

Disclaimer/Privacybeleid
Projectcommunicatie Leitmotiv