You choose the apartment that is made to measure
just for you.

Bay House biedt circa 88 koopappartementen waarvan de oppervlaktematen uiteenlopen van circa 80 m2 tot 350 m2. Het totaal aantal koopappartementen kan variëren: we bieden op een aantal plaatsen namelijk de mogelijkheid om meerdere eenheden aan elkaar te koppelen. Dit maakt extra royale vloeroppervlakten mogelijk en ook een grote keuzevrijheid van indeling. Alle appartementen op de tweede verdieping beschikken over een uitzonderlijke plafondhoogte van 3,36 meter. Alle appartementen zijn standaard beschikbaar in Rough (casco); een ruime selectie hiervan is optioneel in Signature (afgebouwd) beschikbaar.

Het merendeel van de Bay House appartementen is georiënteerd op de Rijnhaven. Deze ligging garandeert een fenomenaal uitzicht over het water en op de Wilhelminapier, misschien wel het mooiste uitzicht van Rotterdam en Nederland. Daarnaast zijn er drie Town Residences met driezijdige raampartijen die gericht zijn op de daktuin en het zuidwesten.

Op de begane grond, aan de kadezijde, bevinden zich twee imposante entrees. De hoogte van maar liefst meer dan acht meter illustreert de soevereine klasse van wat daarachter wacht. Beide entrees zijn voorzien van een ruimte voor de conciërge, een lounge en twee personenliften en een hoofdtrappenhuis. De appartementen zijn aan de galerijzijde voorzien van extra privéruimte die op het zuiden is georiënteerd.

In Bay House worden ook circa 22 huurappartementen gerealiseerd. Deze krijgen krijgen hun eigen entree. De verhuur daarvan gaat in een later stadium van start.

Rough & Signature

Alle appartementen zijn standaard beschikbaar in Rough; Rough is vergelijkbaar met een casco oplevering: u bent geheel vrij om uw eigen indeling te maken, u regelt zelf het interieurontwerp en de afbouw van uw appartement. Het merendeel van de appartementen is optioneel als Signature beschikbaar, dat wil zeggen bouwkundig afgebouwd naar ontwerp van één van onze interior designers.

Het appartement is voorzien van binnenwanden, elektra, gestucte wanden en plafonds, binnendeuren van Bod’or en een uitgebreide basisinstallatie domotica. Inbegrepen zijn tevens stelposten voor de keuken, het sanitair en tegelwerk van Tweede Kamer Interieurs (TKI). De keuken en binnendeuren worden na oplevering geplaatst. Uiteraard kan hierbij rekening worden gehouden met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Kopersbegeleiding

Als koper van een appartement in Bay House krijgt u kopers- begeleiding gedurende het bouwtraject. Dit houdt onder meer in dat u te allen tijde een vast aanspreekpunt – in de vorm van een wooncoach – heeft waar u terecht kunt voor al uw vragen. De wooncoach adviseert u bij het kiezen van opties en ander maatwerk om uw woonwensen te realiseren en begeleidt u richting de oplevering van uw appartement. Daarnaast wordt een persoonlijk online bouwdossier voor u aangemaakt waarin alle belangrijke documentatie wordt bewaard en eenvoudig door u geraadpleegd kan worden.