You choose the apartment that is made to measure
just for you.

Bay House biedt circa 88 koopappartementen waarvan de oppervlaktematen uiteenlopen van circa 80 m2 tot 1.000 m2. Het totaal aantal koopappartementen kan variëren: we bieden op een aantal plaatsen namelijk de mogelijkheid om meerdere eenheden aan elkaar te koppelen. Dit maakt extra royale vloeroppervlakten mogelijk en ook een grote keuzevrijheid van indeling. Alle appartementen op de tweede verdieping beschikken over een uitzonderlijke plafondhoogte van 3,36 meter. Alle appartementen zijn standaard beschikbaar in Rough (casco); een ruime selectie hiervan is optioneel in Signature (afgebouwd) beschikbaar.

Het merendeel van de Bay House appartementen is georiënteerd op de Rijnhaven. Deze ligging garandeert een fenomenaal uitzicht over het water en op de Wilhelminapier, misschien wel het mooiste uitzicht van Rotterdam en Nederland. Daarnaast zijn er drie Town Residences met driezijdige raampartijen die gericht zijn op de daktuin en het zuidwesten.

Op de begane grond, aan de kadezijde, bevinden zich twee imposante entrees. De hoogte van maar liefst meer dan acht meter illustreert de soevereine klasse van wat daarachter wacht. Beide entrees zijn voorzien van een ruimte voor de conciërge, een lounge en twee personenliften en een hoofdtrappenhuis. De appartementen zijn aan de galerijzijde voorzien van extra privéruimte die op het zuiden is georiënteerd.

In Bay House worden ook circa 22 huurappartementen gerealiseerd. Deze krijgen krijgen hun eigen entree. De verhuur daarvan gaat in een later stadium van start.